Să îmbunătăţim ProZ.com! - Contribuţii binevenite
Thread poster: Cristiana Coblis

Cristiana Coblis  Identity Verified
Romania
Local time: 12:27
Member (2004)
English to Romanian
+ ...
Sep 21, 2006

Dragi colegi,
ProZ.com înseamnă mult pentru fiecare dintre noi, ca traducători profesionişti, şi pentru comunitatea traducătorilor de limbă română.
Henry, fondatorul sitului, a lansat de curand o provocare la care vă invit călduros să participati: Numiţi trei măsuri pe care le-aţi lua pentru a îmbunătăţi ProZ.com, dacă v-aţi afla la conducerea sitului pentru o săptămână.
Tot ce trebuie să facem este să ne gândim la trei măsuri şi să le publicăm în firul de discuţie: http://www.proz.com/topic/55502
Este o şansă de a ne exprima dorinţele şi de a pune obiective sau propuneri noi, în care credem, în planul de dezvoltare al ProZ.com pentru viitorul apropiat. Pe baza sugestiilor publicate în acest fir de discuţie, se va realiza un plan de dezvoltare a sitului.
Nu vă sfiiţi, daţi glas propunerilor voastre pentru a face ProZ.com mai bun şi mai util traducătorilor şi afacerilor noastre. Orice idee este binevenită şi mai multe capete judecă mult mai bine
Cerinţa este ca fiecare membru să publice un singur mesaj, conţinând trei propuneri de îmbunătăţire care să nu depăşească 250 de cuvinte.
Vă mulţumesc anticipat şi vă urez mult spor şi cât mai multe traduceri.

[Editat la 2006-09-21 20:57]


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Să îmbunătăţim ProZ.com! - Contribuţii binevenite

Advanced search


Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search