SUCCES !
Thread poster: Dan Butuza

Dan Butuza  Identity Verified
Romania
Local time: 11:25
English to Romanian
Nov 2, 2002

Am aflat destul de tarziu despre powwow-ul de la Cluj si desi eu sunt chiar din localitate, n-o sa pot participa la acest eveniment deosebit, zic eu. Imi pare rau, pentru ca as fi vrut sa-i cunosc pe traducatorii romani, truditorii net-ului, cum imi place mie sa-i numesc si pe care lumea nu prea ii cunoaste inca. Oricum eu va doresc succes si mai am o rugaminte: de unde o sa pot sa iau informatii despre aceasta activitate- ce s-a discutat, ce s-a hotarat etc.

As vrea sa-i cunosc pe traducatorii din Cluj si ii rog sa ma contacteze la dbutuza@yahoo.com pentru a ne cunoaste mai bine si a schimba impresii despre traducerile pe net.


 

Cristiana Coblis  Identity Verified
Romania
Local time: 11:25
Member (2004)
English to Romanian
+ ...
Cluj powwow Nov 4, 2002

Draga Dan,

imi pare rau ca nu ai putut veni la powwow mai ales ca esti Clujean. Sper ca vom mai organiza in curand astfel de intalniri.

Stai pe aproape si vei putea citi sper in curand un scurt rezumat al temelor discutate la intalnirea de la Cluj.

Inca nu s-a incarcat pe site raportul, dar de cum acesta va fi disponibil voi posta pe forum linkul unde sil puteti citi.

Eu cred ca trebuie sa vorbim cat mai mult, sa strangem randurile si sa incepem sa construim o asociatie a traducatorilor puternica. Este spre binele nostru si daca nu o facem noi, nu va face nimeni lucrul asta pentru noi.

Cam asta a fost concluzia la Cluj, ca e cazul sa ne punem serios pe treaba pentru binele nostru.


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

SUCCES !

Advanced search


TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
SDL Trados Studio 2019 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2019 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2019 transforms how new users get up and running, helps experienced users make the most of the powerful features, ensures new

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search