[Autorizaţie MJ] intrebare autorizatie MJ
Thread poster: magda turcu
magda turcu
English to Romanian
Dec 15, 2006

Sora mea a absolvit facultatea de litere romana-engleza in 1996. Pe baza diplomei de licenta poate obtine autorizatia de la MJ? Daca da, care sunt etapele? Va multumesc anticipat.

[Titlu editat de un membru al personalului sau de un moderator 2007-09-15 23:51]


Direct link Reply with quote
 

Tatiana Neamţu
Romania
Local time: 08:16
English to Romanian
+ ...
Obţinere autorizaţie Dec 16, 2006

Bună dimineaţa!

Da, pe baza diplomei de licenţă se mai poate obţine încă autorizaţie. Se eliberează de Ministerul Justiţiei. Informaţii actualizate găseşti pe www.just.ro.


O zi excelentă!
Tatiana


Direct link Reply with quote
 

AnnaRusu
Local time: 01:16
English to French
+ ...
Procedura obtinere autorizatie MJ Dec 16, 2006

Eu am obtinut autorizatia in 1999. Daca procedura nu s-a schimbat intre timp, trebuie depusa o cerere la Min. Justitiei insotita de documentele scolare necesare (diploma licenta si foaie matricola). In 1999 adresa era str. Apolodor nr 17, zona Casa poporului. Cand se depune cererea se plateste si o taxa.

Direct link Reply with quote
 
magda turcu
English to Romanian
TOPIC STARTER
Multumesc Dec 18, 2006

Va multumesc pentru ca ati fost asa de dragute si mi-ati raspuns, desi poate v-ati saturat de cate ori ati auzit intrebari de felul asta! Spor la treaba si apoi un concediu placut de sarbatori!

Direct link Reply with quote
 

Florin Ular  Identity Verified
Romania
Local time: 08:16
English to Romanian
+ ...
Informaţii Dec 18, 2006

Chiar recent (realtiv recent) s-a discutat mult pe tema asta. Îţi recomand să iei la rând subiectele de discuţie din ultimele 3 luni şi vei găsi mult mai multe informaţii decât speri. Cele referitoare la această temă au fost marcate cu [Autorizaţie MJ] în titlu.
Dacă nu reuşeşti să te lămureşti, contactează-mă prin intermediul mesajelor private/mail şi voi încerca să îţi ofer informaţiile de care dispun, la fel cum m-au ajutat şi alţii pe mine şi le mulţumesc şi pe această cale!

Florin


Direct link Reply with quote
 
magda turcu
English to Romanian
TOPIC STARTER
ok Dec 18, 2006

da, am vazut ca au existat multe discutii pe tema asta, dar nu stiam daca pentru cei care au absolvit facultatea mai demult este valabil, sau eu stiu ce mai pot inventa oamenii astia in materie de legi si norme?!
oricum, iti multumesc si tie! abia astept sa incepem demersurile, caci am vazut din ceea ce povesteau altii pe forum, ca dureaza destul de mult.


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

[Autorizaţie MJ] intrebare autorizatie MJ

Advanced search


WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »
Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search