[Autorizaţie MJ] intrebare autorizatie MJ
Thread poster: magda turcu

magda turcu
English to Romanian
Dec 15, 2006

Sora mea a absolvit facultatea de litere romana-engleza in 1996. Pe baza diplomei de licenta poate obtine autorizatia de la MJ? Daca da, care sunt etapele? Va multumesc anticipat.

[Titlu editat de un membru al personalului sau de un moderator 2007-09-15 23:51]


 

Tatiana Neamţu
Romania
Local time: 01:57
English to Romanian
+ ...
Obţinere autorizaţie Dec 16, 2006

Bună dimineaţa!

Da, pe baza diplomei de licenţă se mai poate obţine încă autorizaţie. Se eliberează de Ministerul Justiţiei. Informaţii actualizate găseşti pe www.just.ro.


O zi excelentă!
Tatiana


 

AnnaRusu
Local time: 18:57
English to French
+ ...
Procedura obtinere autorizatie MJ Dec 16, 2006

Eu am obtinut autorizatia in 1999. Daca procedura nu s-a schimbat intre timp, trebuie depusa o cerere la Min. Justitiei insotita de documentele scolare necesare (diploma licenta si foaie matricola). In 1999 adresa era str. Apolodor nr 17, zona Casa poporului. Cand se depune cererea se plateste si o taxa.

 

magda turcu
English to Romanian
TOPIC STARTER
Multumesc Dec 18, 2006

Va multumesc pentru ca ati fost asa de dragute si mi-ati raspuns, desi poate v-ati saturat de cate ori ati auzit intrebari de felul asta! Spor la treaba si apoi un concediu placut de sarbatori!

 

Florin Ioan Ular  Identity Verified
Romania
Local time: 01:57
Member (2006)
English to Romanian
+ ...
Informaţii Dec 18, 2006

Chiar recent (realtiv recent) s-a discutat mult pe tema asta. Îţi recomand să iei la rând subiectele de discuţie din ultimele 3 luni şi vei găsi mult mai multe informaţii decât speri. Cele referitoare la această temă au fost marcate cu [Autorizaţie MJ] în titlu.
Dacă nu reuşeşti să te lămureşti, contactează-mă prin intermediul mesajelor private/mail şi voi încerca să îţi ofer informaţiile de care dispun, la fel cum m-au ajutat şi alţii pe mine şi le mulţumesc şi pe această cale!

Florin


 

magda turcu
English to Romanian
TOPIC STARTER
ok Dec 18, 2006

da, am vazut ca au existat multe discutii pe tema asta, dar nu stiam daca pentru cei care au absolvit facultatea mai demult este valabil, sau eu stiu ce mai pot inventa oamenii astia in materie de legi si norme?!
oricum, iti multumesc si tie! abia astept sa incepem demersurile, caci am vazut din ceea ce povesteau altii pe forum, ca dureaza destul de mult.


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

[Autorizaţie MJ] intrebare autorizatie MJ

Advanced search


WordFinder Unlimited
For clarity and excellence

WordFinder is the leading dictionary service that gives you the words you want anywhere, anytime. Access 260+ dictionaries from the world's leading dictionary publishers in virtually any device. Find the right word anywhere, anytime - online or offline.

More info »
SDL MultiTerm 2017
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2017 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2017 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search