Cecuri ce dispar in mod misterios
Thread poster: Elvira Stoianov

Elvira Stoianov  Identity Verified
Luxembourg
Local time: 13:04
German to Romanian
+ ...
Jan 13, 2003

Intrebarea Cristianei Coblis in forumul englez m-a determinat sa pornesc aceasta discutie.

Eu am primit mai multe job-uri din strainatate si in afara de primele 2 cecuri, ultimele 4-5 cecuri din America au dsiparut misterios. Culmea este ca unul dintre ele a fost trimis aca recomandata, si tot nu a reusit sa ajunga la mine. Din pacate dureaza 60 de zile pana oficiul postal din America ve da un raspuns la intrebare. De aceea as vrea sa stiu daca in afara de mine si Cristiana mai au si altii astfel de probleme si daca le-ati dat de capat. Eu deja sunt extrem de intrigata, nefiind vorba de cazuri izolate. Mai primesc cecuri si din Hong-Kong, dar pana acum nu am avut probleme niciodata cu acestea. Se pare ca doar cele din America deranjeaza pe cineva.

Astept sa aud si experientele voastre.


Direct link Reply with quote
 

Cristiana Coblis  Identity Verified
Romania
Local time: 14:04
Member (2004)
English to Romanian
+ ...
doua disparute Jan 13, 2003

De ce am fost suspicioasa? Ambele de la clienti asupra carora nu am nici cea mai mica indoiala si ambele trimise in aceeasi saptamana.

Ma indoiesc ca poti in calitate de destinatar sa faci vreo reclamatie, desi sunt convinsa ca aici au fost interceptate si nu in afara.



Direct link Reply with quote
 

Elvira Stoianov  Identity Verified
Luxembourg
Local time: 13:04
German to Romanian
+ ...
TOPIC STARTER
Nici eu nu am dubii la nici unul dintre cecuri Jan 13, 2003

Dar sunt curioasa unde dispar. Eu am renuntat si am rugat cleintul sa imi transfere banii in contul ProZ. Intr-o zi s-a rezolvat.

Dar deja imi era mie jena sa le spun ca tot dispar cecurile, cine stie ce gandesc. De acum, celor care vor sa ma plateasca prin cec, le voi propune direct contul proz. Chiar daca platesc niste taxe in plus, macar nu ma fac de ras.


Direct link Reply with quote
 

Cristiana Coblis  Identity Verified
Romania
Local time: 14:04
Member (2004)
English to Romanian
+ ...
contul Proz Jan 14, 2003

Ma intereseaza si pe mine contul Proz. Este posibil si pentru membrii de rand sa lucreze cu acesta sau doar pentru cei platitori?

Cum nu prea avem alternative de exemplu Paypal sau alte facilitati ar fi o solutie. Am incercat de mai multe ori sa gasesc detalii pe site dar nu am reusit sa ma clarific. La un moment dat exista o pagina cu privire la acest subiect, dar probabil odata cu reconstruire au mutat-o pe undeva si nu o mai gasesc.

Multumesc Elvira ca mi-ai confirmat banuielile. E foarte grav pentru ca sunt convinsa ca daca cineva la posta are posibilitatea si drumul liber sa deraieze cecuri, acel cineva poate cunoaste un alt hot la banca si asa... Hocus, pocus.


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Cecuri ce dispar in mod misterios

Advanced search






CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search