Cannot find reference to MultiTerm 7.5 in TWB 8.2
Thread poster: Daniel Isaacs

Daniel Isaacs
Local time: 11:22
Hebrew to English
Jan 14, 2009

Having just upgraded my computer and re-downloaded my SDL 2007 suite, I thought I should start using Multiterm. I am running Multiterm 7.5.0.444 (Build 448) and Translator's Workbench 8.2.0.835.

When I try to click on Term Recognition in TWB, it does nothing. "Term Recognition Options" under Options in TWB gives me the option of either MultiTerm 5 or MultiTerm 7. If I click MultiTerm 7, I get the following error:

"The selected term information provider returned the following error:
(-2147467259): Unspecified error"

I received both of these files directly from SDL website at the very same time, so as far as I can tell, the builds ought to match.

I read on another message thread that the problem might be with the builds, but are there any suggestions?

Thanks in advance

Daniel


 

Stanislav Pokorny  Identity Verified
Czech Republic
Local time: 10:22
English to Czech
+ ...
Try re-registering Jan 15, 2009

Hi Daniel,
you might try re-registering both of the programs: run Self_register.bat for TWB first and then for MultiTerm.
This has nothing to do with registering your software on Trados website or so; it's about writing new values to your OS registry.


 

Daniel Isaacs
Local time: 11:22
Hebrew to English
TOPIC STARTER
Thanks Stanislav, but still having the same problem Jan 15, 2009

I re-registered both of them (I just ran all of the selfregister.bat files I could find in Trados folders), but still no luck. It still won't find MultiTerm 7, and gives me the same error message ...

 

hedapen
Local time: 10:22
English to Spanish
+ ...
I have the same problem Mar 30, 2009

Did you finally find out how to sort out that problem? I am having it just now and do not know how to come over it. Thank you in advance for your help.

 

Daniel Isaacs
Local time: 11:22
Hebrew to English
TOPIC STARTER
No. Still no solution. I have simply stopped trying Mar 30, 2009

But if anyone has a solution, I'd be more than happy to hear it.

 

Stanislav Pokorny  Identity Verified
Czech Republic
Local time: 10:22
English to Czech
+ ...
Had the same problem recently... Mar 30, 2009

...and resolved it by uninstalling MT2007, purging all MT registry entries and re-installing MT2007.
Make sure you don't enable Next Generation Java in the Java console.


 

hedapen
Local time: 10:22
English to Spanish
+ ...
I have sorted it out Mar 30, 2009

I really do not know how I managed to go over this problem. I have done self registering again in the Multiterm and Trados files, "recovered" all the database files I could not access from Multiterm as local files and, luckily, they are all available now in my TW menu. But I have been reading around and these Java-related issues look to have some problems... In my particular case, I have not uninstalled anything.

 

Stanislav Pokorny  Identity Verified
Czech Republic
Local time: 10:22
English to Czech
+ ...
Reloading termbases Mar 30, 2009

That might be it.

 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Cannot find reference to MultiTerm 7.5 in TWB 8.2

Advanced search







CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search