I get question marks instead of Hindi characters in target segment in TagEditor.
Thread poster: chopra_2002

chopra_2002  Identity Verified
India
Local time: 04:55
Member (2008)
English to Hindi
+ ...
Apr 28, 2009

I have received a XML document for translation from English to Hindi by using TagEditor. When I try to type the translation, I get a series of question marks instead of Hindi characters. It has never happened to me earlier. What is the problem and how should I fix it? I have Win XP, Trados 7.0.

Thanks and regards,

Chopra


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

I get question marks instead of Hindi characters in target segment in TagEditor.

Advanced search







TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search