Trados 2009 - problem with running a search in TM
Thread poster: ig_tokyo

ig_tokyo
Local time: 14:25
Jun 24, 2009

Hello,

I just start using Trados 2009 recently and I have a problem when I use search feature in Translation Memory page.

e.g Using a keyword 'testing' returns results and very fast.

but

e.g Using keyword like 'this is the correct procedure' show "please wait...." message and never return a result.

Does anyone have similar problem?
I have very large TM. The size of 661,000KB but it was working fine with Traods 2007.
Any commnets are appreciated.

thank you!
ig_tokyo

[Edited at 2009-06-24 05:01 GMT]


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Trados 2009 - problem with running a search in TM

Advanced search







TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search