'No Termbase opened' in Studio 2009 even though set for project
Thread poster: Richard Stephen

Richard Stephen  Identity Verified
United States
Local time: 13:33
Member (2008)
German to English
Jul 24, 2009

When I set up a project I specify the Multiterm termbase I want to use with the entire project.
However when working with the project the Terminology recognition box says 'No termbase opened' and I have to specify the termbase again separately each time I open a new document - which then works fine for that one document.
Since I have over 400 separate small documents in my project it is ridiculous to reopen the termbase for each document - this operation sometimes takes longer than translating the document.
Does anyone know how to set the termbase for the ENTIRE project?


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

'No Termbase opened' in Studio 2009 even though set for project

Advanced search







PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »
SDL MultiTerm 2019
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2019 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2019 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search