Problem with "Glue utility" at SDL
Thread poster: Marina Mrouga

Marina Mrouga  Identity Verified
Local time: 22:24
Member (2005)
English to Ukrainian
+ ...
Sep 16, 2009

Hi everybody,

I am trying to merge a number of small .html files in very complex directory structure in one file. I've tried Glue utility for that. Uitility has generated one master ttx file which external looks normal. However, after opening this file in TE the Tag Editor behaves itself unnormally: Workbench buttons and commands, except for "open" are disabled. After opening translation unit only two commands activate "restore source" and "copy source". The 100% matches are not inserted in the TU automatically, and "get translation" is disabled.

At the same time .ttx file generated from one individual .html file using "Save" command works normally.

Can anybody advise about the origin of this problem and how to struggle it,

Thank you in advance.
Marina

PS. I use SDL Trados TagEditor 7.5.0.756


Direct link Reply with quote
 

Wojciech Froelich  Identity Verified
Poland
Local time: 21:24
English to Polish
Connect to Workbench Sep 16, 2009

Marina M wrote:

I am trying to merge a number of small .html files in very complex directory structure in one file. I've tried Glue utility for that. Uitility has generated one master ttx file which external looks normal. However, after opening this file in TE the Tag Editor behaves itself unnormally: Workbench buttons and commands, except for "open" are disabled. After opening translation unit only two commands activate "restore source" and "copy source". The 100% matches are not inserted in the TU automatically, and "get translation" is disabled.


Make sure your TagEditor is connected to Workbench (simply click the "Connect to Workbench" button).


Direct link Reply with quote
 

Marina Mrouga  Identity Verified
Local time: 22:24
Member (2005)
English to Ukrainian
+ ...
TOPIC STARTER
impossible Sep 17, 2009

Wojciech Froelich wrote:

Make sure your TagEditor is connected to Workbench (simply click the "Connect to Workbench" button).


Actually, this button in TagEditor is also disabled. When I open TU in TagEditor, Workbench recognises it and offers translation but TE does not take it.


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Problem with "Glue utility" at SDL

Advanced search







Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »
SDL MultiTerm 2017
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2017 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2017 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search