Error message when clicking the Preview link in Studio 2009
Thread poster: Pattranslations

Pattranslations  Identity Verified
Local time: 11:04
Oct 7, 2009


I'm wondering if you have been experiencing this issue: imagine you are in the Editor, translating a number of segments, and then you click the Preview link in order to get the preview in real time. And you get this error message:
"Object reference not set to an instance of an object."

When I try several times in a row, I eventually get the target preview in real time, but the segments start with a SEGSTART: message, which makes the sentences illegible.

Would you have a clue to sort me out of this? I do not remember defining any specific settings that could have damaged the use of the Preview feature... and as you can imagine, this software (Studio 2009) is newly installed on my machine.

Thanks in advance for your help!


Direct link Reply with quote

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

You can also contact site staff by submitting a support request »

Error message when clicking the Preview link in Studio 2009

Advanced search

Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »

  • All of
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search