Trados Workbench: only process TW4win.exe started but not the program
Thread poster: Anneke Vet-Spijkerman
Anneke Vet-Spijkerman
Local time: 02:58
English to Dutch
Dec 28, 2009

I have reinstalled SDL Trados 2007 Freelance (after my computer crashed a few days ago) but when I want to start Workbench of Tageditor (standalone of from within Helium for example) only the processes are started and not the programs. I have removed the whole suite and reinstalled twice, but the problems stays. Before the crash everything has worked ok for over a year. I use Vista. I do not know if it is relevant but I now use my harddisk in another computer (same brand, bought simultaniously, only a different main board - because that one crashed a few months ago).

I hope someone can help me with this problem.

Anneke


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Trados Workbench: only process TW4win.exe started but not the program

Advanced search







memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search