Old termbase ends up unilingual, not bilingual in Studio 2009
Thread poster: Scott Spellerberg

Scott Spellerberg  Identity Verified
Sweden
Local time: 18:39
Swedish to English
+ ...
May 26, 2010

* Trados Studio 2009
When I run Studio, some tembases (and two of my largest, essential TBs) list the same word in both the Source and Target languages, but other termbases work correctly.

Meanwhile, back in Workbench, all termbases work fine (except I suddenly no longer update them from within Word).

I have run the SDL "fix" named LaunchStudio.bat
and the fix named RepairMTRegistration.exe

Niether affected the perfromance in either way.

So: HOW TO GET ALL TermBases to be BILINGUAL WITHIN STUDIO 2009?









Thus I have to continue using Workbench if I want to use my termbases, but as this is on a slow, old PC, I'd love to get them working as expected in Studio 2009 on my new PC. I even tried to run Workbenck (and 2007 Synergy) on the new much faster PC, but something always hangs up, which seems to be a generally complaint in other threads here.



[Edited at 2010-05-26 07:21 GMT]


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Old termbase ends up unilingual, not bilingual in Studio 2009

Advanced search







Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »
PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search