Xml Parsing Error on Mac
Thread poster: Céline AZZOPARDI

Céline AZZOPARDI
France
Local time: 20:11
English to French
+ ...
Jun 22, 2011

Hello,

When I turn on my iMac I receive the following error message:

"XML Parsing Error"
"An error occurred whilst parsing the xml. Please check whether the file at C:\Users\MyPCName\AppData\Roaming\SDL\SDL Multiterm\WidgetSettings.xml is well formed. Root element is missing.

I saw that this topic was posted for PCs, but I have no idea how to solve it on my iMac.

Mac OSX
Parallel Desktop
Windows 7
SDL Studio 2009
<
... See more
Hello,

When I turn on my iMac I receive the following error message:

"XML Parsing Error"
"An error occurred whilst parsing the xml. Please check whether the file at C:\Users\MyPCName\AppData\Roaming\SDL\SDL Multiterm\WidgetSettings.xml is well formed. Root element is missing.

I saw that this topic was posted for PCs, but I have no idea how to solve it on my iMac.

Mac OSX
Parallel Desktop
Windows 7
SDL Studio 2009

I looked for the file named WidgetSettings.xml, but I couldn't find it.

Does anyone can help me?

Many thanks in advance!
Collapse


 

Stefano Nicola D'Amato (X)  Identity Verified
Local time: 14:11
Spanish to English
+ ...
XML PARSING ERROR Jul 2, 2011

Hi,

I also own an iMac and run Windows 7 on a virtual machine (via Parallels).

When Windows starts, I get a similar error:

Xml Parsing Error
An error occured whilst parsing the xml. Please check whether the file at C:\Users\Stefano\AppData\Roaming\SDL\SDL
MultiTerm\WidgetSettings.xml is well formed.
Root element is missing.

I click on OK and it is followed by another message:
Object reference not set to an instance of an
... See more
Hi,

I also own an iMac and run Windows 7 on a virtual machine (via Parallels).

When Windows starts, I get a similar error:

Xml Parsing Error
An error occured whilst parsing the xml. Please check whether the file at C:\Users\Stefano\AppData\Roaming\SDL\SDL
MultiTerm\WidgetSettings.xml is well formed.
Root element is missing.

I click on OK and it is followed by another message:
Object reference not set to an instance of an object.


Have you found a solution?

Thanks.
Collapse


 

Stanislav Pokorny  Identity Verified
Czech Republic
Local time: 20:11
English to Czech
+ ...
I would try the following Jul 3, 2011

1. Quit MultiTerm Widget
2. Save a backup copy of the WidgetSettings.xml file to a different folder
3. Delete WidgetSettings.xml from the original folder
4. Launch MultiTerm Widget to see if the WidgetSettings.xml will be re-created.

Note that this is just a blind shot.


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Xml Parsing Error on Mac

Advanced search







BaccS – an SDL product
Modern translation business management for freelancers and agencies

BaccS makes it easy for translators to manage their projects, schedule tasks, create invoices, and view highly customizable reports. User-friendly, ProZ.com integration, community-driven development – a few reasons BaccS is trusted by translators!

More info »
Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search