Issue with Trados setting
Thread poster: Hanna Forsberg

Hanna Forsberg
Sweden
Local time: 21:39
English to Swedish
+ ...
Nov 25, 2011

I'm experiencing a somewhat peculiar problem with Translator's Workbench. I think it must be due to my accidently activating settings that I don't want. Here's the problem:

When I open a translation unit and there is a (partial och 100%) match in the TM, Workbench still displays the source text even in the part of the window where the match from the TM would normal be displayed. However, it still says "Exact match" and 100% (in cases where there's a full match). And if I use the "Get Translation" command the match from the TM shows up in the text as it normally would.

The Trados icon that usually accompanies the TM match (target text) in the Workbench window has been replaced by one depicting what looks like a litte turquoise container or cylinder.

Now, what on earth is going on? :-Sicon_wink.gif


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Issue with Trados setting

Advanced search







CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »
TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search