Term recognition not working after a few segments in SDL Trados Studio 2009
Thread poster: Jacqueline Kent

Jacqueline Kent  Identity Verified
Local time: 02:29
English to French
Feb 8, 2012

I use SDL Trados Studio SP3 and SDL Multiterm 2009 SP4.

Term recognition works in the first nine or ten segments then stops working. I use 3 termbases. When it stops working, I get the following message for each of my termbases: "The termbase "name of the termbase" could not be connected so term recognition cannot use this termbase."

I have done a lot of research but couldn't find anything of any help.

Could you please help?

Thank you in anticipation.

Jacqueline Kent

Direct link Reply with quote

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

You can also contact site staff by submitting a support request »

Term recognition not working after a few segments in SDL Trados Studio 2009

Advanced search

CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »
SDL Trados Studio 2017 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2017 helps translators increase translation productivity whilst ensuring quality. Combining translation memory, terminology management and machine translation in one simple and easy-to-use environment.

More info »

  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search