Problem with SP1 on Studio Starter 2011
Thread poster: Natalia Amatulli

Natalia Amatulli
Local time: 09:29
French to Italian
+ ...
Feb 16, 2012

Hi everybody, can anyone help fixing a problem?

I have Studio Starter 2011 and yesterday I downloaded SP1. Since then, it is impossible to start the software. Of course I contacted the support centre, but since I cannot wait three days until they get back to me, does anybody have a suggestion? Would unistall and re-install the program help?

The error messages I get are:
1. an unexpecter error has occurred while loading the global plug-in services.
If I press OK, a get another error message: Object reference not set to an instance of an object.

Thank you in advance for your help,

Direct link Reply with quote

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

You can also contact site staff by submitting a support request »

Problem with SP1 on Studio Starter 2011

Advanced search

Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »
SDL Trados Studio 2017 only €415 / $495
Get the cheapest prices for SDL Trados Studio 2017 on

Join this translator’s group buy brought to you by and buy SDL Trados Studio 2017 Freelance for only €415 / $495 / £325 / ¥60,000 You will also receive FREE access to our getting started eLearning program!

More info »

  • All of
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search