"Autoshape start tag" error message in TagEditor
Thread poster: LM1

LM1  Identity Verified
France
Local time: 23:02
French to English
+ ...
Feb 22, 2012

Hi,
I've just come to the end of translating a rather long PPT in TagEditor. When I try to Save Target As to return to the PPT, I get the following error message:

The autoshape start tag on line 974 does not match the end tag of 'cf'.

I haven't come across this before and can't find out how to fix it. Does anyone know how to fix it or get round it? Is there any other way of returning the text to the PPT?

Thanks a lot for any help.
LM1


 

LM1  Identity Verified
France
Local time: 23:02
French to English
+ ...
TOPIC STARTER
Fixed! Feb 22, 2012

Panic over...I made sure all my tags were in place and it has corrected. Should have thought of that before postingicon_wink.gif

 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

"Autoshape start tag" error message in TagEditor

Advanced search







Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search