Translation Studio error "El Objeto ya está en uso" (Object in use)
Thread poster: Sergi Alvarez

Sergi Alvarez  Identity Verified
Local time: 13:58
English to Spanish
+ ...
May 16, 2012

Hi,

When I open Translation Studio 2009 (SP3) it gives me an error stating the object is already is use. It happen without marking any project and changing the marked project. Sometimes it goes away when you click the message but lately it remains on screen and can't work any longer. I have to restart the program and today it didn't let me translate a word.

Studio is updated with the latest version available and I'm using XP in Parallels (perhaps this is the problem?). Please, can anybody help me? I'd rather not format the whole disk...


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Translation Studio error "El Objeto ya está en uso" (Object in use)

Advanced search







TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search