Problems with Copy-paste
Thread poster: Veroniki Velli

Veroniki Velli  Identity Verified
Greece
Local time: 08:04
English to Greek
+ ...
Jun 1, 2012

Hello,

I don't know if my problem is a Trados problem or a general system problem
So I am posting my issue in two different forum categories

Here is what's happening:


I am facing some problems with copy-paste.
In some cases it doesn't work!

I know it sounds strange but it's happening to me.

It works in MS Word
But for instance it doesn't work in TOM, a management tool that I use to organize my business.
Till now, it was perfectly working there.
To be completely precise, it doesn't always work.
What I mean is that I have an email in TOM (subject and body), I can perfectly copy and paste the body and not the subject.
And after a while, I can copy the subject and not the body.

The same with pdf files, there are some files in which the copy works fine (I can copy a sentence and paste it to a doc file) and some other files where I do a right click, select copy to clipboard but paste to a doc doesn't work!
Note: These files are not protected by any security and some days ago I could perfectly use copy in these same files

I know all these sound really strange but this is what I am facing

And the worst is in TagEditor
There, if I try to copy a tag from a source segment and paste it to the target, what I get is the whole tag "description" (br indentation="0" leftmargin=0 alignment=ppAlignRight spacewithin=1 spacebefore= 0" spaceafter="0" mask="0")
This is more or less what I am getting when I do paste of a tag. (I can not paste exactly what I am getting because Proz recognizes it as HTML and doesn't accept it)

Really I don't know what to do.
I don't know if all these are relevant to each other
If it's a Trados problem

??
Of course I did a restart, I run a Cleaner software...
Nothing

Any ideas?

Thanks


Direct link Reply with quote
 

Soonthon LUPKITARO(Ph.D.)  Identity Verified
Thailand
Local time: 13:04
Member (2004)
English to Thai
+ ...
In my cases Jun 1, 2012

I frequently met this failure in T2007, T20096 and T2011 (on the respective latest SPs).
I understand that it is a bug.
I restart Trados and it usually work again>
If not, I restart my PC and run the programs again.
I sometime have this problem in MS Word, but infrequently.

Soonthon Lupkitaro


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Problems with Copy-paste

Advanced search







PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »
Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search