Multiterm Sp4 not working with Workbench
Thread poster: Arvind Raman

Arvind Raman
Singapore
Member (2008)
German to English
+ ...
Mar 21, 2013

Hello,

I just recently reinstalled Trados 2009 and 2007 and also updated my Multiterm to Sp4. But when I am trying to use Workbench and Tageditor I am getting an error message 50152 Multiterm not running. I tried all the troubleshoots provided in previous forums and reinstalled everything from scratch again but still the same issue. When I open Term recognition option it shows Multiterm8 and Mutiterm5. When I try to choose Multiterm 8 the ok button does not highlight so not working. Would really appreciate if someone can help me resolve this please. Thanks a ton...


Hello Anyone out there.. Can somebody help me???

[Edited at 2013-03-21 15:39 GMT]


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Multiterm Sp4 not working with Workbench

Advanced search







SDL MultiTerm 2019
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2019 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2019 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »
Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search