Multiterm 2009 does not work anymore, apparently after installing Internet Explorer 10
Thread poster: René VINCHON

René VINCHON  Identity Verified
France
Member
German to French
+ ...
Apr 8, 2013

Hello everybody,

Since some days Multiterm 2009 does not work anymore (I cannot open any termbase). The only thing having changed on my computer being installation of IE 10, I suspect this is related.

I then uninstalled IE10, but I think IE 10 does not uninstall totally.

Then I tried every repair steps founded in forums and KB without success.

Finally I bought and installed Multiterm 2011, which is working.

But Multiterm 2009 stills does not works, and it is annoying me. And Trados Support will not give me any help.

Has somedoby encountered the same problem ?

I use Windows 7.



[Modifié le 2013-04-08 12:30 GMT]


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Multiterm 2009 does not work anymore, apparently after installing Internet Explorer 10

Advanced search







Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search