MT not working in pretranslation
Thread poster: Spiros Doikas

Spiros Doikas  Identity Verified
Local time: 12:02
Member (2002)
English to Greek
+ ...
Feb 12, 2014

Although pretranslation works with current TM (it gets all 100% matches from the TM), it will not use MT (Microsoft). It works just fine when translating normally. When I pretranslate (2014), I get to this screen http://imageshack.com/a/img577/3893/t3rt.png which confirms the use of MT.

I tested with both Studio 2011 and 2014.

This was mentioned here too
http://multifarious.filkin.com/2012/07/12/cat_skinning/comment-page-1/#comment-8436


Direct link Reply with quote
 

SDL Community  Identity Verified
United Kingdom
Local time: 11:02
English
Maybe... Feb 13, 2014

... it’s a settings thing? I had a quick play and produced this video last night of my quick test doing the same thing with Microsoft Translator : http://t.co/38ORsDZoa3

I wonder if you are making changes in the global options for an existing Project or something like that... perhaps?

Regards

Paul


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

MT not working in pretranslation

Advanced search







WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search