Studio 2009 "not set to instance of an object" (and I've deleted the usual suspect files)
Thread poster: Mervyn Henderson

Mervyn Henderson  Identity Verified
Spain
Local time: 22:28
Member
Spanish to English
+ ...
Mar 14, 2014

Out of the blue, Studio 2009 refuses to start so, as we've seen here many times before for this message, I delete the usual files via the usual routes:

First:


- BaseSettings.xml
- plugincache.xml
- UserSettings.xml

then:

Sdl.Enterprise.ServerConnectionManager.xml


and then:

sdl.projectapi.xml

and also:

Projects.xml


But still nothing, and back to the "not set to instance of an object" whining.

Any other fixes?


TIA,

Mervyn


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Studio 2009 "not set to instance of an object" (and I've deleted the usual suspect files)

Advanced search







Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »
TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search