Trados Studio/Multiterm 2011: "Kein zulässiges Lesezeichen" (missing bookmark) error message
Thread poster: Eric Zink

Eric Zink  Identity Verified
Local time: 22:48
Member (2012)
German to English
Jun 13, 2014

When I try to open my term base in Multiterm, I get the error message "kein zuslässiges Lesezeichen" (on my home computer the corresponding message in English about a missing bookmark). In Studio, I am unable to perform a search in my term base terms; if I try, all the terms disappear except for one, and I cease to be able to add terms to the term base.

This irritates me a great deal, since it reinforces my experience that Trados term bases are either unstable themselves or make Studio unstable.

In any case, is there anything I can do to get my term base functioning normally again?

Thanks for any help you can give.


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Trados Studio/Multiterm 2011: "Kein zulässiges Lesezeichen" (missing bookmark) error message

Advanced search







CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »
TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search