Issue with Language pairs setting
Thread poster: mirekk

mirekk  Identity Verified
Local time: 18:18
English to Polish
+ ...
Jul 17, 2014

I observed this issue in Trados Studio 2014 on two computers.

Afer establishing the second Language pair (eg. English - Polish) in Options in addition to first pair (e.g. Polish - English), Trados Studio 2014 tends to "lose" the second pair (in this case English - Polish) while keeping the first one intact. This can happen after after one or more translation sessions.

The issue is a recent one. After the original install of TS 2014 it didn't exist.


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Issue with Language pairs setting

Advanced search







Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »
WordFinder Unlimited
For clarity and excellence

WordFinder is the leading dictionary service that gives you the words you want anywhere, anytime. Access 260+ dictionaries from the world's leading dictionary publishers in virtually any device. Find the right word anywhere, anytime - online or offline.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search