Couple of TM issues
Thread poster: adrienneiii

adrienneiii
United States
Local time: 20:09
Spanish to English
+ ...
Jul 29, 2014

Hello there, I am repopulating a very large file owing to some kind of tag/hyperlink error, and run up against the following small but niggling problems that rob me of much needed time:

1) Very often my TM will autopropagate with something completely bizarre, say a 65% match (yes, I have it set that low), when in the Translation Results pane above there is a 100% CM available. Often also, that 65% match doesn't even appear in the TR pane. Anyone know why this is happening?

2) When repopulating a large file with lots of hyperlink segments, the population function stops at every hyperlink (AT). How can I get it to sweep past?

Appreciate your assistance so that things can move faster next time!


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Couple of TM issues

Advanced search







PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search