User ID bug in T2014 SP2 11.2.4364.8
Thread poster: Dmitry Pakidov

Dmitry Pakidov
Russian Federation
Local time: 11:52
Feb 17, 2015

After installing CU 11.2.4364.8 I’ve noticed that Studio no longer uses my custom User ID indicated in File > Setup > Users for new segments and instead uses the default User ID formed as follows: “computer or domain name\Windows user name” (e.g. “PC\username”). The only place the custom User ID appears now is in modified segments. I assume this behaviour must be an indirect result of the changes to the way how segments are imported to TMs introduced in this update.

Is anyone else experiencing this?


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

User ID bug in T2014 SP2 11.2.4364.8

Advanced search







Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »
SDL Trados Studio 2019 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2019 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2019 transforms how new users get up and running, helps experienced users make the most of the powerful features, ensures new

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search