Language Cloud AT not working in segments with tags
Thread poster: Kjetil Kiran

Kjetil Kiran  Identity Verified
Norway
Local time: 23:52
Member (2010)
English to Norwegian (Bokmal)
+ ...
Apr 16, 2015

Whenver there are tags (square, purple boxes) in the segment, I get the "Could not connect to automated translation" message. Works perfect when there are no tags in the segments.

Is there a solution for this?


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Language Cloud AT not working in segments with tags

Advanced search







Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »
SDL MultiTerm 2017
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2017 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2017 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search