Lost my index during translation
Thread poster: NR_Stedman
NR_Stedman  Identity Verified
France
Local time: 15:58
French to English
May 26, 2015

I have lost the index of my document after translation with studio 2014
There is the TOC symbol but when I update it I only get the "No index entries marked" message
I don't seem able to recreate a new index either (with reference index or F9 for example)
There is nothing else wrong with the translated document apart from the 4 pages of missing TOC
Thanks for any help



[Edited at 2015-05-26 15:28 GMT]


Direct link Reply with quote
 

Magdalena Altieri
Argentina
Member (2010)
Italian to Spanish
+ ...
Automatic index May 26, 2015

Hello, I hope I can help! I have come across this issue a lot of times, and you just have to go on TOC, right click and select "Update fields", because this is an automatic index. Good luck!

Direct link Reply with quote
 

Magdalena Altieri
Argentina
Member (2010)
Italian to Spanish
+ ...
Sorry, I hadn't read that you updated it... May 26, 2015



never happened to me before!


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Lost my index during translation

Advanced search







Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search