Bug after merging segments in SDL Studio 2014
Thread poster: AnSo1
AnSo1
Switzerland
Local time: 10:23
English to French
+ ...
Feb 3, 2016

Hi everyone

SDL Studio frequently shuts down while attempting to merge segments.
But this time I've had a different problem: after trying to merge two segments, I had a blank editor (no more segments visible at all), so I restarted the application.

After that, my source and target segments were not parallel any more.
When I click on the segment I had tried to merge, I get the error message "Object reference not set to an instance of an object". After that segment, all of them don't match anymore (if I click on a target segment, the source segment doesn't get "activated" and is not visually aligned).
Anyone ever had that problem?

Thanks!


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Bug after merging segments in SDL Studio 2014

Advanced search







SDL Trados Studio 2017 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2017 helps translators increase translation productivity whilst ensuring quality. Combining translation memory, terminology management and machine translation in one simple and easy-to-use environment.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search