Fuzzy match value disappears when editing a segment in the editor
Thread poster: Henning Holthusen

Henning Holthusen  Identity Verified
Philippines
Local time: 13:22
English to German
+ ...
May 18, 2016

Sometimes (and unfortunately right now, in the middle of an important project), the fuzzy match score in the center column of the editor (between the segments) just disappears as soon as I edit the segment.
It says "99%", I insert a comma, boom, it's gone. What should happen is that only the colouring disappears, leaving the 99%.
The segment now looks like it's a new translation which can be quite bad if you need to know which segments are actually fuzzies.

This happened in the middle of the project, possibly after I added another TM (removed it, didn't help).
I restarted Studio, didn't help. Other projects are not affected.


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Fuzzy match value disappears when editing a segment in the editor

Advanced search







Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »
Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search