Why is my SDL Trados Studio 2015 TM visible first, and then the next second nothing is displayed?
Thread poster: Fredrik Pettersson

Fredrik Pettersson  Identity Verified
Hong Kong
Member (2009)
English to Swedish
+ ...
Nov 1, 2017

I just created my own TM for a project for British English, added it to All language pairs in the project settings and then in the editor got hit displayed for the first segment I translated. When I left the segment and went back to it again, nothing from the TM was displayed. Why, and what do I need to do so it gets displayed?

I tried using "Using different translation providers for this language pair", but it did not work.

I found the solution now, changed some settings in Options/Editor/Automation, and after that everything worked as normal again.

[Edited at 2017-11-01 17:49 GMT]

[Edited at 2017-11-01 17:49 GMT]


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Why is my SDL Trados Studio 2015 TM visible first, and then the next second nothing is displayed?

Advanced search







SDL MultiTerm 2017
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2017 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2017 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »
PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search