TagEditor does not print special chars
Thread poster: Gabriele Jabouri

Gabriele Jabouri  Identity Verified
Local time: 04:21
German to English
+ ...
Nov 24, 2005

Hello,

I am using Trados 6.5. The problem is that I can see special charactars in the TagEditor windows, but when I print the text the printer prints the special characters (in my case German Umlauts) as garbage characters. Since this occurs ONLY in Tag Editor, not in Workbench or any other program I have, it must be realated to Tag Editor. I have searched high and low for what setting it could be, but have had no success. Can anyone help?

Thanks in advance!
Gabriele


 

Dr. Janos Annus  Identity Verified
Hungary
Local time: 13:21
English to Hungarian
+ ...
Same with Workbencs Nov 25, 2005

I have similar problem with Workbench with the characters with two commas on top (long versions of the umlaut wowels in Hungarian). Instead of the " it puts the ~ sign. Very cumbersome to change manually. Besides, then the TM is not correct. Trados should do something about it.... for that money we paid.

Janos


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

TagEditor does not print special chars

Advanced search







BaccS – Business Accounting Software
Modern desktop project management for freelance translators

BaccS makes it easy for translators to manage their projects, schedule tasks, create invoices, and view highly customizable reports. User-friendly, ProZ.com integration, community-driven development – a few reasons BaccS is trusted by translators!

More info »
Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search