Problem with using MultiTerm connected to TW
Thread poster: Natalya Zelikova

Natalya Zelikova  Identity Verified
Poland
Local time: 11:56
Member (2003)
English to Russian
+ ...
Dec 16, 2005

I have been sent rather big termbase (multilingual, mdb file which I attached to my termbase), which functions normally when used separately, but causes some problems when connected to TW.
When I open the very first segment, containing any of the words present in the termbase, TW gives an error message and closes.
Could this be caused by the termbase size or by the fact that not every source segment has corresponding target segment in my language?

Thanks in advance.


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Problem with using MultiTerm connected to TW

Advanced search







TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search