Workbench not running
Thread poster: Terejimenez

Terejimenez  Identity Verified
Local time: 12:54
English to Spanish
+ ...
May 25, 2006

I was working fine with Trados until my P.C. had a crash two days ago and a "very smart" technician who came to repair my PC, erased my Trados from my PC.

I installed Trados again and then I openned the workbench and to my surprise all options at the workbenchwere disabled and I get the message workbench not running ! If I go to Tools Macros I see 3 trados.dot templates. I have the macros security option in the lowest security level. I have been trying to make it work without success and need to begin a project right the way.
Thanks a lot for your valuable help
Tere


Direct link Reply with quote
 

Vesna Zivcic  Identity Verified
Local time: 18:54
German to Croatian
+ ...
Guessing May 25, 2006

Perhaps it is the registry problem. Check here:

http://www.proz.com/post/301773#301773


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Workbench not running

Advanced search







Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »
PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search