Multiterm error: "An invalid character was found in text content"
Thread poster: Michael Spaventa

Michael Spaventa  Identity Verified
Local time: 20:10
German to English
Jul 7, 2006

Hello, I am working with Trados Freelance 6.5.5, and Multiterm iX (6.0.1). I have never worked with Multiterm before, but was sent a termbase to use locally for a project. I installed Multiterm, attached the termbase, and opened the termbase as instructed. when I enter a search term, the source word shows up in the project pane, but when I click on it I get the error message "an invalid character was found in text content". Can't seem to find any info on this at the Trados site (surprise surprise). ANy help would be greatly appreciated. The client is clueless on this as well.

Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Multiterm error: "An invalid character was found in text content"

Advanced search







memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search