Garbles appearing using Trados' "Translate" Function
Thread poster: James Chan

James Chan  Identity Verified
Local time: 05:29
English to Italian
+ ...
Jul 8, 2006

Hi,

I saw garble Chinese characters appearing on certain segements when I used Trados' Translate function. However, if I run Trados' Workbench with the same TM in Word and TagEditor and begin interactive translation process (or Translate to fuzzy), I did not see any garble characters. All the Chinese characters appear to be normal and correct in TM. Below is some information regarding my Trados version:

SDL Trados 2006
Language pair: English to Traditional Chinese.

Also, the garble situation may become more if I changed to another Chinese fonts.


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Garbles appearing using Trados' "Translate" Function

Advanced search







Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »
WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search