Field tags not showing (Index level)
Thread poster: Silvia Oviedo Lopez

Silvia Oviedo Lopez  Identity Verified
United States
Local time: 02:28
English to Spanish
+ ...
Nov 16, 2006

Hi,

I've migrated a termbase from MT 95 to MT7. I've done it in two different computers. In one of them (in which only the client version is installed) the migration was successfully accomplished. In the other one (in which the Server version is installed) some field tags are not showing ("Term": House is replaced by ? House).
This only happens with MultiTerm default layouts. It shows if I apply a custom layout.
Any idea of why this is happening?
Any help will be really appreciated.

Cheers,

Silvia.


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Field tags not showing (Index level)

Advanced search







Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »
Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search