TRADOS 6.5 macro disappeared, I presume
Thread poster: francybi

francybi  Identity Verified
Italy
Local time: 02:09
German to Italian
+ ...
Oct 12, 2007

Hi, I have a problem with my Trados 6.5. I assume I might have cancelled the macro, but I am not sure.

Any way, the problem is the following. When I open a segment a first time, I get 0% match, even though the translation is in the memory. Then when I close with the Restore Source button and reopen with the Get button, I get my translation but I waste a huge amount of time. Someone could tell me what I have to do to restore the normal function of Trados.
Thanks
Francesca


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

TRADOS 6.5 macro disappeared, I presume

Advanced search







TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search