Visina paušalnog poreza u Beogradu
Thread poster: Goran & Snežana Erdei

Goran & Snežana Erdei  Identity Verified
Serbia
Local time: 06:40
Member (2009)
English to Serbian
+ ...
Dec 11, 2016

Poštovane kolege,

Da li neko može da nam da informaciju kolika je visina paušalnog poreza i ostalih dažbina u Beogradu? Naravno, pitamo kolege koje imaju registrovanu delatnost. Podatak ne mora da bude precizan, može i okviran. Čisto želimo da dobijemo neku ideju o tome.

Puno vam hvala,
Goran

[Uređeno u 2016-12-11 21:32 GMT]


 

Cedomir Pusica  Identity Verified
Serbia
Local time: 06:40
Member (2009)
English to Serbian
+ ...
Oko 20.000 RSD Jul 5, 2017

Moja firma je registrovana na opštini Zvezdara i visina poreza i doprinosa mesečno je oko 20.000 RSD (nešto manje). Imam i tačne podatke, ali da ne cepidlačimo oko hiljadu dinaraicon_smile.gif

Inače, najskuplja opština za registraciju delatnosti u Beogradu je Novi Beograd - tu nisam siguran koliko košta, ali čisto da znate da zavisi i od opštine u Beogradu na koju registrujete firmu koliko ćete plaćati.

Za sve ostale informacije, stojim Vam na raspolaganju.


Obrad Polić
 

Milica Stamenković  Identity Verified
Serbia
Local time: 06:40
Member (Sep 2018)
English to Serbian
Mesec paušalaca Oct 5

Ovo je moj prvi post na forumu, pa koristim priliku da pozdravim sve kolege. Iskoristila bih ovu temu da ne otvaram novu. Nažalost, kasno sam saznala za mesec paušalaca, ali sam na sajtu jpd.rs ostavila svoj predlog o vraćanju naše šifre delatnosti u 3. grupu. Pozivam sve kolege da glasaju za predlog (ukoliko su saglasni sa njim naravno) koji je dat pod rednim brojem 27 na sajtu www.jpd.rs/predlozi-za-unapredjenje.php. Mislim da se ovo tiče svih nas. Konkretno, moje dažbine su 2011. kada sam otvorila radnju bile oko 11 hiljada, sada su oko 25, a da promet uopšte nije ni previše rastao ni padao. Mi smo samo od 2014. prešli u grupu sa fizioterapeutima, lekarima, advokatima, veterinrima itd. iako su cene usluga neuporedive (ok, negde i troškovi opreme, ali ne svuda).

Na ovom sajtu takođe možete da ostavite i svoje predloge ili da glasate za druge sa kojima se slažete. Nemam neko poverenje u naš sistem, ali mislim da treba da koristimo i ono malo što se ponudi.


Obrad Polić
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Visina paušalnog poreza u Beogradu

Advanced search


Translation news in Serbia

WordFinder Unlimited
For clarity and excellence

WordFinder is the leading dictionary service that gives you the words you want anywhere, anytime. Access 260+ dictionaries from the world's leading dictionary publishers in virtually any device. Find the right word anywhere, anytime - online or offline.

More info »
TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search