Veliko HVALA od srca!!!
Thread poster: Sladjana

Sladjana  Identity Verified
Montenegro
Local time: 00:31
English to German
+ ...
Sep 3, 2006

Ovim putem zelim da se zahvalim svim kolegama, koji su mi izasli u susret i pomogli mi preko ovog sajta u prevodu jednog velikog projekta, vezano za Software aoplikaciju sa SRPSKOG na NJEMACKI JEZIK. Prevod je bio vrlo komplikovan, jer nije bilo nikakvog kontkesta, vec je izvorni dokument na njemackom jeziku bio vrlo suvorparan!

Ne bih sada nabrajala imena kolega pojedinacno, jer se bojim da ne preskocim nekoga. Vjerujem, da ce se sami prepoznati u ovome!

Zelim da istaknem, da mi je izuzetno drago da medju nama ima i kolega, koji su izuzetno kolegijalni, jednostavni, prirodni i davaju sve od sebe da pomognu "u nevolji".

Zaista ste zasluzili veliko priznanje! Hvala Vam svima jos jedna put!

Sladja


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Veliko HVALA od srca!!!

Advanced search


Translation news in Serbia

SDL Trados Studio 2019 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2019 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2019 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search