Izšla je nova verzija Seamonkey 2.0
Thread poster: Vito Smolej

Vito Smolej
Germany
Local time: 00:26
Member (2004)
English to Slovenian
+ ...
Oct 31, 2009

Projekt Mozilla SeaMonkey z veseljem sporoča, da je na voljo najnovejša verzija SeaMonkey 2.0.

Ta komplet spletnih aplikacij združuje idejo Netscape Communicatorja z moderno platformo Firefox 3.5 in pomeni za naprednega uporabnika eno od najbolj prepričljivih prostokodnih aplikacij.

Kombinacija spletnega brskalnika, klienta za E-pošto in novice, urejevalnika HTML, IRC klepetalnika in orodij za spletni razvoj, ki si je v dosedanjih verzijah že ustanovila široko bazo uporabnikov, je s to verzijo postavljena na sodobno platformo Mozilla, kar med drugim omogoča uporabo razširitev in delo z njimi, kot je to recimo mogoče v Firefoxu ali Thunderbirdu.

Izboljšala se je tudi podpora za spremljanje strani v spletu (tako prek RSS kot tudi Atom čitalnika v poštni komponenti), aplikacija ima sedaj sodoben videz, brskalnik, zavihki in okna v njem se po prekinitvi oziroma ponovnem zagonu hitreje obnavljajo, novi so jezički za pošto, novost so tudi avtomatska posodobitev, pametno iskanje po zgodovini v vrstici za povezave, hitrejši JavaScript in HTML5 (na primer za video in prenosne pisave). Vgradili so celo podporo za Lightning koledar (v naslednjih nekaj tednih bodo objavili beta namestitev za SeaMonkey 2.0).

Na naslovu Pripombe ob izidu boste našli podroben seznam izboljšav in znanih vprašanj v zvezi z novo različico, kot tudi zahteve glede namestitve in navodila. Dodatne informacije o 2.0 in o projektu Seamonkey na naslovu Seamonkey-project.org

Če uporabljaš Firefor ali Thunderbird, bo Seamonkey zate gotovo privlačen. Še posebno, če uporabljaš oboje.

[Edited at 2009-10-31 20:45 GMT]


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Izšla je nova verzija Seamonkey 2.0

Advanced search


Across Translator Edition and Across Language Server v7
Meet our brand new version and speed up your translation processes!

Deliver high-quality translations with our fast and secure solutions. You can also integrate machine translation and other third-party systems. The Across Translator Basic Edition is free for freelancers. Start now and discover new business opportuniti

More info »
SDL Trados Studio 2019 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2019 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2019 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search