Subtitle Workshop won't display all subtitles on the video
Thread poster: KatV

KatV
Finland
Nov 7, 2017

Hello,

I'm trying to use Subtitle Workshop to translate and add subtitles to a film. I've used the program before without any problems, but now some of the subtitles won't appear on the video. The first 48 lines appear normally. After that nothing shows on the video. All the translations do show on the text fields below, however. The timings are also there, because when you double-click on the text, it goes to the part of the video where it is supposed to show. But it doesn't.
Can anyone tell me what happened all of a sudden in the middle of my project and how this can be fixed?
Thank you for your help!


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Subtitle Workshop won't display all subtitles on the video

Advanced search







Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »
TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search