Wordfast Pro 3.1.5 not connecting to TMs automatically
Thread poster: Alex Lago

Alex Lago  Identity Verified
Local time: 17:44
Member (2009)
English to Spanish
+ ...
Apr 16, 2013

Just updated from WFP 3.1.3 to 3.1.5

Noticed that for some reason the TMs no longer connect automatically when I open a file, before if the project had a TM selected as soon as I started working on a file in that project the TM would connect.

Now (figured this out after trial an error) I have to go into the TM screen, click Apply then click OK and when I start working the TM connects.

This is quite annoying, anyone know how to fix it?

Direct link Reply with quote

Local time: 17:44
English to Polish
+ ...
Same here with the previous version... Apr 16, 2013

... and it's happened a couple of times both with my local TMs and external Google MT engine. I can't remember the exact steps I took but I remember that in one case the Google MT checkbox was not checked even though I hadn't been messing with it.

Direct link Reply with quote

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

You can also contact site staff by submitting a support request »

Wordfast Pro 3.1.5 not connecting to TMs automatically

Advanced search

Translation news related to Wordfast

Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »

  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search