"Link TM to document" doesn't work
Thread poster: Christel Zipfel

Christel Zipfel  Identity Verified
Member (2004)
Italian to German
+ ...
May 5, 2014

In my setup, the above comand in the PB is enabled.

So, if the TM does not match to the document, I get the following message:

"This doc. was linked to.... To revert to the doc.'s original TM, press Yes."

So far, so good, and this could be a very practical feature. But when I click Yes, nothing happens and the TM won't be changed.

What am I doing wrong?

I am using Wordfast 5.92m and MS Office 2007.

Thank you!

Direct link Reply with quote

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

You can also contact site staff by submitting a support request »

"Link TM to document" doesn't work

Advanced search

Translation news related to Wordfast

Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »
SDL Trados Studio 2017 only €415 / $495
Get the cheapest prices for SDL Trados Studio 2017 on ProZ.com

Join this translator’s group buy brought to you by ProZ.com and buy SDL Trados Studio 2017 Freelance for only €415 / $495 / £325 / ¥60,000 You will also receive FREE access to our getting started eLearning program!

More info »

  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search