The KudoZ open glossary is a browsable glossary of terms translated via the KudoZ term help network.

English to Albanian Advertising / Public Relations Translation Glossary

English term Albanian translation
audience shikuesit, teleshikuesit, publiku, dëgjuesit, të interesuarit
banner ad baner
beauty "cheat sheet" fletë udhëzimesh mbi bukurinë
Entered by: Monika Coulson
behavioral targeting targetimi sipas sjelljes
camo-print fashion Moda me stampime kamufluese
conduct yourself in a safe and sensible manner silluni në mënyrë të matur dhe të arsyeshme / silluni në një mënyrë që nuk do t'ju rrezikonte dhe në mënyrë të arsyeshme /
Entered by: Monika Coulson
high-end networking rrjet lidhjesh/kontaktesh me nivelet/rangjet më të larta të autoriteteve
PR-stunt truk publicitar
Entered by: Sherefedin MUSTAFA
Resource Pack Broshurë udhëzimesh
Entered by: Monika Coulson
social services shërbime sociale
Entered by: Monika Coulson
surround session sesion i integruar reklamimi
When you want it done right! Kur dëshiron të kryhet siç duhet!
Entered by: Juliana Cullafiq

Your current localization setting

English

Select a language

Term search
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search