The KudoZ open glossary is a browsable glossary of terms translated via the KudoZ term help network.

English to Albanian Agriculture Translation Glossary

English term Albanian translation
cilantro koriandër i kultivuar
Entered by: Sherefedin MUSTAFA
input-output ratio, oilseeds and herbs of medicinal aromatic and spice value raporti lëndë e parë-prodhim, farëra vajore dhe barëra me vlerë mjekësore, aromatike dhe pikante
kulturë arë e klasës 3 3rd class arable land/field
no-till farming Mbjellja e tokës pa u pluguar.
parsely majdanoz
Entered by: Sherefedin MUSTAFA
soil solarization diellëzimi i tokës
Entered by: Roland Lelaj

Your current localization setting

English

Select a language

Term search
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search