The KudoZ open glossary is a browsable glossary of terms translated via the KudoZ term help network.

English to Albanian Games / Video Games / Gaming / Casino Translation Glossary

English term Albanian translation
hot shit ose shit hot hpesh thuhet për një person: i/e shkëlqyshëm ose i/e klasit të parë; jashtëzakonisht mirë.
memory card slot vendi i kartës së kujtesës
Entered by: Sherefedin MUSTAFA
reset ricilësoj, ricilësim
Entered by: Sherefedin MUSTAFA
teeter-totter; hopscotch shilur & lojë me peta
Entered by: Bledar Kurti, M.Sc.
uppers and downers Droga stimuluese dhe qetësuese
Entered by: Monika Coulson

Your current localization setting

English

Select a language

Term search
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search