The KudoZ open glossary is a browsable glossary of terms translated via the KudoZ term help network.

English to Albanian Linguistics Translation Glossary

English term Albanian translation
(një) vajze Dative, indefinite, singular
and e, dhe, edhe
Entered by: Monika Coulson
Complete the sentences with the verbs in Simple Past Tense plotësoni fjalitë me foljet në kohën e kryer të thjeshtë
Entered by: Monika Coulson
definite article nyjë Shquese
formulaic sequences shprehje të formuluara, shprehje frazeologjike
Entered by: Monika Coulson
I speak Chinese and Ukrainian. Flas gjuhën kineze dhe ukrainase / Flas kinezisht dhe ukrainisht.
Entered by: Monika Coulson
Optative Dëshirorja
you leave; (as imper.) (please) leave! lini (2 ps. pl.)
Entered by: Monika Coulson

Your current localization setting

English

Select a language

Term search
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search