The KudoZ open glossary is a browsable glossary of terms translated via the KudoZ term help network.

English to Albanian Marketing / Market Research Translation Glossary

English term Albanian translation
anchor function funksion tërheqës/joshës/thithës të (klientelës)
Entered by: Ledja
brand loyalty besnikëri marke
Coverage and sampling mbulimi dhe kampionimi
Entered by: Elvana Moore
flagship më i rëndësishëm/kryesor
Entered by: Elvana Moore
lifestyle brand firmë/markë që përfaqëson/mishëron një mënyrë jetese
Entered by: Ledja
market segmentation segmentimi i tregut

Your current localization setting

English

Select a language

Term search
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search